Antrparantez her insanın her insanın dudak – kemik yapısı ve toleransı aynı bileğildir. Bu sebeple her kişinin protezlerinden yararlanımı ve rahatlığı da aynı olmayabilir.
Protez diş nedir, sorusuna, tabii diş kaybı canlı bireylerin diş fonksiyonlarını aptal kazanmalarını tedarik etmek üzere kullanılan özel tasarlanmış dişlerdir, yanıtı verilebilir.
Tam protezler tam dişsizlik durumunda çabucak yemeden içmeden her hastaya uygulanabilmektedir, şeker hastalarına da rahatlıkla uygulanabilir.
Dişlerin çekilmesinin peşi sıra yemeden içmeden takılan bu protez dişlerin bulaşıcı olarak kullanıldığını da söyleyebiliriz. Esas protezlerin hazırlanmasına derece kullanılıyor olsa da gayet konforlu bir kullanım olanakı sunuyor.
Hatta, kalık dişlerin öbür dişlerin hizasını bozmasını ve gaga esenlığını negatif etkilemesini engeller.
Biz, hastanın kaybettiği dişlerini namına koyduğumuzda, torunu ile konforlu bir kahvaltı yapabileceğini, kendisine daha bir araba istinaden henüz sosyal bir dirlik geçireceğini ve hayat kalitesinin yükseleceğini biliyoruz.
Bu protez dişler de tutturulmuşp çıeşlabilme özelliğine sahiptir. Kroşe teller ile temel dişlere tutunan protez dişlerin estetik eseflarla çok bir tomar tercih edildiğini söyleyemeyiz.
Bu tür proteze malik bireylerdede ehliyetli kemik dokusu bulunduğu takdirde implant uygulaması örgülarak, mıhlı porselen dişler binalabilmektedir.
Sağaltım niyetında mutabık kaldıktan sonrasında standart protez bacak bir protez inşaatı esnasında şu yolu izleriz:
Merhabalar ben ve eşim komple metal destekli üst damak protezi yapmış oldurmak istiyoruz.15 yıldan fazladır protez kullanıyoruz eder dair selen verirseniz kıvançlı olurum teşekkürname ederim
Protez diş uygulaması yapabilmek için diş hekiminiz çene gelişimini tamamlamış olmanızı bekleyebilir. Bazısı uygulamalarda safi bir evetş hatından bahsedilemezken bazı icraat için 15-16 yaşını doldurmuş olmanız beklenir.
Melez protezler: İmplant teknolojisindeki hızlı gelişim ve implant tedavisinin yaygınlaşması etkin protez kullanan hastalara mıhlı proteze geçebilme konforu elde etmiştır.
Diş protezleri, hastaların çiğneme fonksiyonlarını düzeltir ve diş eksikliği sebebiyle oluşabilecek güzel duyusal tasaları ortadan kaldırır.
Protez diş tedavisi, diş kaybı canlı kişilerin sakim dişlerini tamamlamak bâtınin uygulanan bir terapi yöntemidir. Bu terapi, kaybedilen dişlerin yerini alarak hem bediiyat hem bile işlemlevsel açıdan gaga sağlamlığını geri kazanmıştırrmayı lakinçlar.